2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Sužadėtuvių vakarėlis #1


Sveikos, šiandien pakalbėsime apie sužadėtuvių vakarėlį. Tai pirma dalis, nes 2 - joje kalbėsime apie sužadėtuvių organizavimą. Aš nesu rengusi savo suž. vakarėlio ir taip pat nesu vakarėlių liūtė, bet esu buvusi pakankamai daug renginių, kad perprasčiau jų veiklą. Pateiksiu keletą faktų ar gal net patarimų sužadėtuvių temą (jie pravers naujokėm), bet visų pirma susipažinkime su vakarėlio skiltimis.

Programa
Programoje jūs kas 15 min. galite atsiimti smulkias dovanėles (pop. priedai, fotosesijos ir supermodelių įranga).

Pokalbiai
Pokalbiuose jūs galite susirasti naujų draugų ir paplepėti su kitomis panelėmis.

Svečiai
Čia galite rasti visų svečių sąrašą, taip pat galite matyti kas prisijungęs prie vakarėlio, o kas ne. Neprisijungusias paneles šeimininkė pašalina iš vakarėlio, kad kitoms būtų lengviau vykdyti misijas.

 Misijos
Dalyvaudamos vakarėlyje jūs galite vykdyti misijas ir už jas gauti vertingą atlygį (patirties taškai, smaragdai, doleriai).




1.
Kad surengtum sužadėtuvių vakarėlį, turi gauti dovanas iš visų klubų visų vaikinų.




2.
Norėdama surengti tobulą vakarėlį pradėk taupyti pinigus jau dabar, kadangi teks nemažai paišlaidauti. Be to beveik viskas bus už  safyrus.

3.
Dalyvauti vakarėlyje labai apsimoka kadangi gauni nemokamą dovaną, pirkdama dovanas šeimininkei gauni tą patį ką nupirkai, kas 15 min. gauni pop. priedą arba fotosesijos ir supermodelių įrangos, taip pat gali vykdyti misijas ir už jas gauti šaunų atlygį.

4.
Negalvok, jog išeisi iš vakarėlio be suvenyro! Jeigu pateksi į nuotrauką, ją galėsi išsaugoti galerijoje kaip prisiminimą ir įrodymą. Beje, kad patektum į foto būtinai apsirenk pagal aprangos kodą.

5.
Jeigu jau susiruošei į vakarėlį, nepamiršk nusiųsti prašymo šeimininkei ir jei gausi pakvietimą galėsi ruoštis švęsti!

6.
Eidama į vakarėlį pasirūpink, kad ne tik tavo apranga atrodytų tobulai. Tegul tavo veidas būna išskirtinis, o svarbiausia išsirink pritenkiančiai puikią šukuoseną, kad kiti pavydėtų ir galvotų „Iš kur ji tą šukuoseną ištraukė?“.

7.
Būdama vakarėlyje nesugadink kitiems nuotaikos skelbdama savo klubo ar blog'o reklamas. Geriau tiesiog susirask naujų pažįstamų ir smagiai praleisk laiką, o reklamas gali skelbti savo profilyje.
Tai, viskas. Tikiuosi išėjo įdomus įrašas ir jums patiko.
Lauksiu jūsų komentarų
Sėkmės







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą